• Projecten
  • Vechtdal Verbinding N340, N48 en N377

Vechtdal Verbinding N340, N48 en N377

Werkzaamheden: Zorgdragen voor realisatie, adviseren en coördineren van het kabels en leidingen traject in de contractvorming- en gunningsfase.

De provinciale wegen N340, N48 en N377 zijn wegen waar zeer veel verkeersbewegingen plaats vinden. Om deze wegen toekomst robuust te maken, heeft de provincie Overijssel besloten om de komende jaren deze wegen aan te passen, duurzamer en veiliger te maken. De aanpassingen die nodig zijn om alles te realiseren, zullen gevolgen hebben voor de ondergrondse infrastructuur. In de ondergrond bevinden zich namelijk veel kabels en leidingen (K&L) die raakvlakken hebben met het project Vechtdal Verbinding N34, N48 en N377. Deze K&L dienen waar nodig gehandhaafd, aangepast, verwijderd of verlegd te worden.

Peereboom Infra BV is ingeschakeld door de provincie Overijssel, om in de contractvorming- en gunningsfase van het project het gedeelte met betrekking tot de kabels en leidingen op te pakken. Er zullen gesprekken met K&L beheerders plaats vinden om vervolgens de benodigde verzoeken tot aanpassen en projectovereenstemmingen op te stellen. Nadat de projectovereenstemmingen door zowel de provincie als de K&L beheerders getekend zijn, kunnen de werkzaamheden aan K&L uitgevoerd worden.

Als aanvullende opdracht op de afgeronde werkzaamheden in de contract- en gunningsfase, heeft Peereboom Infra BV ook de opdracht gekregen om het gedeelte K&L in de uitvoeringsfase te faciliteren voor de provincie Overijssel.

Opdrachtgever van dit project

Provincie Overijssel


Peereboom Infra B.V.

Middelstuk 4
8196 LA  Welsum

T + 31 (0)570 547 848
Kamer van Koophandel 61078107

Alle rechten voorbehouden   | Website: Everards   |  Deze website gebuikt cookies   |   Privacy Statement