Hogering Almere

Werkzaamheden: Adviseren en coördineren van het kabels en leidingen traject in de contractvorming- en gunningsfase.

De Hogering in Almere wordt voor een groot deel verbreedt middels het aanbrengen van extra rijstroken in beide richtingen. Deze verbredingen zijn noodzakelijk om de groei van het verkeer de komende jaren mogelijk te maken. Tevens worden met de aanpassingen van de Hogering de verkeersveiligheid vergroot en de doorstroming van het verkeer bevorderd.

De aanpassingen die nodig zijn om alles te realiseren, zullen gevolgen hebben voor de ondergrondse infrastructuur. In de ondergrond bevinden zich onder andere hoogspanningskabels van TenneT. Deze kabels dienen verlegd te worden zodat ze geen problemen meer op leveren voor de aanpassing van de Hogering.

Peereboom Infra BV is ingeschakeld door de provincie Flevoland, om samen met TenneT deze aanpassingen te realiseren. Er zullen gesprekken met TenneT plaats vinden om vervolgens een verzoek tot aanpassen en de projectovereenstemming op te stellen. Nadat de projectovereenstemming door zowel de provincie als TenneT ondertekend is kunnen de werkzaamheden aan de hoogspanningskabels van TenneT uitgevoerd worden.

Als aanvullende opdracht op de afgeronde werkzaamheden in de contract- en gunningsfase, heeft Peereboom Infra BV ook de opdracht gekregen om het gedeelte K&L in de uitvoeringsfase te faciliteren voor de provincie Flevoland.

Opdrachtgever van dit project

Provincie Flevoland


Peereboom Infra B.V.

Middelstuk 4
8196 LA  Welsum

T + 31 (0)570 547 848
Kamer van Koophandel 61078107

Alle rechten voorbehouden   | Website: Everards   |  Deze website gebuikt cookies   |   Privacy Statement