Via15

Werkzaamheden: Zorgdragen voor realisatie, adviseren en coördineren van het POSsen traject in de contractvorming fase.

Het wegenverkeersnetwerk rond Arnhem staat regelmatig vast. Zeker in de spitsuren zie je dat het wegennet rond Arnhem de drukte aan voertuigen niet meer kan verwerken. De provincie Gelderland en Rijkswaterstaat gaan dit wegennet versterken zodat het wegennet toekomst robuust wordt. De bereikbaarheid, veiligheid en betrouwbaarheid in het gebied zullen toenemen.
Op basis van diverse criteria en in nauw overleg met de regio is er de volgende oplossing uitgekomen:
De Rijksweg A15 zal vanaf Knooppunt Ressen door worden getrokken naar de Rijksweg A12 tussen Zevenaar en Duiven. Tevens wordt de Rijksweg A12 op diverse delen verbreedt.

De aanpassingen die nodig zijn om alles te realiseren zullen gevolgen hebben voor de ondergrondse infrastructuur. In de ondergrond bevinden zich namelijk veel kabels en leidingen (K&L) die raakvlakken hebben met het project Via15. Deze K&L dienen waar nodig gehandhaafd, aangepast, verwijderd of verlegd te worden.

Peereboom Infra BV is ingeschakeld door Antea Nederland BV, om in de contractvorming fase van het project het gedeelte met betrekking tot de contractstukken en projectovereenstemmingen categorie 1 kabels en leidingen op te pakken. Er zullen gesprekken met K&L beheerders plaats vinden om vervolgens de benodigde verzoeken tot aanpassen, verzoeken tot maatregelen en projectovereenstemmingen op te stellen. Nadat de projectovereenstemmingen door zowel Rijkswaterstaat als de K&L beheerders getekend zijn, kunnen de werkzaamheden aan K&L uitgevoerd worden.

Opdrachtgever van dit project

Antea Nederland BV


Peereboom Infra B.V.

Middelstuk 4
8196 LA  Welsum

T + 31 (0)570 547 848
Kamer van Koophandel 61078107

Alle rechten voorbehouden   | Website: Everards   |  Deze website gebuikt cookies   |   Privacy Statement