• Projecten
  • Maritieme Servicehaven Noordelijk Flevoland (MSNF)

Maritieme Servicehaven Noordelijk Flevoland (MSNF)

Werkzaamheden: Leveren van een second-opinion m.b.t. het K&L deel in het huidige concept contract. Tevens het adviseren opstellen van de benodigde contractstukken voor het K&L gedeelte. Opstellen raakvakken tekening bestaande K&L irt het ontwerp van de MSNF.

De Maritieme Servicehaven Noordelijk Flevoland is een nieuwe buitendijkse servicehaven nabij Urk die zich primair richt op (internationale) maritieme dienstverlening. De ontwikkeling van de servicehaven versterkt de regionale economie en is noodzakelijk voor het behoud en groei van de werkgelegenheid. De haven is een belangrijke schakel in de maritieme strategie van het Rijk en zorgt er mede voor dat de sector aangesloten blijft bij de wereldtop.

De werkzaamheden die nodig zijn om alles te realiseren, zullen gevolgen hebben voor de ondergrondse infrastructuur. In de ondergrond bevinden zich diverse kabels en leidingen. Deze kabels dienen verlegd te worden zodat ze geen problemen meer op leveren bij realisatie van de MSNF. Tevens zullen er nieuwe K&L worden aangelegd om de MSNF te voorzien van de benodigde nutsvoorzieningen

Opdrachtgever van dit project

Provincie Flevoland


Peereboom Infra B.V.

Middelstuk 4
8196 LA  Welsum

T + 31 (0)570 547 848
Kamer van Koophandel 61078107

Alle rechten voorbehouden   | Website: Everards   |  Deze website gebuikt cookies   |   Privacy Statement